Pellet Grill
Bekijk onze categorieën of scroll direct door naar beneden voor al onze recepten.
1 resultaat gevonden

Oosterse Pulled Chicken van de BBQ
Pulled ketjap chicken met gemarineerde uien en een heerlijk briochebolletje
Pigwings (oerhammetjes) op de BBQ
24 uur lang gepekeld en vervolgens ingesmeerd met een heerlijke winterse specerijenrub
Moinkballs met Buikspek en Mozarella
Het beste van “Moo” and “Oink”, langzaam gegaard, afgegrild met een honing BBQ saus en een verrassing inside!
Spare-ribs volgens de 3-2-1 methode
De lekkerste Iberico ribs in verschillende smaakvariantenRecept met video
Dry-aged Côte de Boeuf
Eersteklas côte de boeuf afgelakt met een smokey BBQ sausRecept met video
Daging Rendang van de kamado
Heerlijk slowcooked Indo rundvlees uit de Dutch oven
Cheeseburger Sliders maken
Cheeseburgers op een minibrioche broodje met een homemade marmelade van rode ui en balsamico
Candied Bacon van de Kamado
The famous Pig “candy”Recept met video
Burnt Ends van buikspek (3-2-1 methode)
Waarschijnlijk de lekkerste bereiding van buikspek die er bestaat