Per thema
Bekijk alle recepten: Per thema in een mooi overzicht!
Resultaten: 30
Filters
Tip van House of BBQ
Vegetarisch
Bereidingstijd
BBQ temperatuur
Kerntemperatuur
Direct of indirect
Aantal personen
Resultaten: 30
Zelfgemaakte Hamburgers
“From cow to burger”….zelf je gehakt draaien, kruiden, vormen en grillen – create your own specialtyIberico Spareribs maken op de BBQ
Slowcooked middels de 3-2-1 methodeRecept met videoSmoked Spareribs (Low & Slow)
Een well-sized sparerib volgens de 3-2-1 methode bereidt en afgelakt met een heerlijke BBQ saus.Recept met videoGepofte Zoete Aardappel van de BBQ
Een zoete basis met zuurkool en een romige looksausWarmgerookte Zalmzijde
Gerookt op hout van oude Whiskeybarrels tot een kern van 44℃ zodat de zalm heerlijk rosé en sappig blijftTomahawk steak Dry-aged
Van de allerbeste kwaliteit, gebakken naar de keuze van je gastenRecept met videoSpicy moinkballs
Een echte zomerhit, maar dan met een pittige kick tegen de kouSmoked Chicken
Homemade gerookte kipPorchetta van de BBQ
Langzaam gegaard en gevuld met heerlijke Italiaanse kruiden – Very crispy skin!Pickled Veggies
Homemade tafelzuurPicanha met ChimmiChurri
Langzaam gegaard en op hoge temperatuur afgegrildOosterse Pulled Chicken van de BBQ
Pulled ketjap chicken met gemarineerde uien en een heerlijk briochebolletjeOerhollandse Aardappelsalade uit de Dutch Oven
Lekker fris en zoutig door het toevoegen van griekse yoghurt en uitgebakken spekblokjesPigwings (oerhammetjes) op de BBQ
24 uur lang gepekeld en vervolgens ingesmeerd met een heerlijke winterse specerijenrubMoinkballs met Buikspek en Mozarella
Het beste van “Moo” and “Oink”, langzaam gegaard, afgegrild met een honing BBQ saus en een verrassing inside!Hele Ossenhaas bereiden
In z’n geheel geroosterd en overgoten met Argentijnse Chimmichurri