Low & Slow
Bekijk onze categorieën of scroll direct door naar beneden voor al onze recepten.
Iberico Spareribs maken op de BBQ
Slowcooked middels de 3-2-1 methodeRecept met videoSmoked Spareribs (Low & Slow)
Een well-sized sparerib volgens de 3-2-1 methode bereidt en afgelakt met een heerlijke BBQ saus.Recept met videoWarmgerookte Zalmzijde
Gerookt op hout van oude Whiskeybarrels tot een kern van 44℃ zodat de zalm heerlijk rosé en sappig blijftSmoked Chicken
Homemade gerookte kipPorchetta van de BBQ
Langzaam gegaard en gevuld met heerlijke Italiaanse kruiden – Very crispy skin!Spare-ribs volgens de 3-2-1 methode
De lekkerste Iberico ribs in verschillende smaakvariantenRecept met videoDaging Rendang van de kamado
Heerlijk slowcooked Indo rundvlees uit de Dutch ovenCandied Bacon van de Kamado
The famous Pig “candy”Recept met videoBurnt Ends van buikspek (3-2-1 methode)
Waarschijnlijk de lekkerste bereiding van buikspek die er bestaat