Kamado
Bekijk onze categorieën of scroll direct door naar beneden voor al onze recepten.

Porchetta van de BBQ
Langzaam gegaard en gevuld met heerlijke Italiaanse kruiden – Very crispy skin!
Picanha met ChimmiChurri
Langzaam gegaard en op hoge temperatuur afgegrild
Oosterse Pulled Chicken van de BBQ
Pulled ketjap chicken met gemarineerde uien en een heerlijk briochebolletje
Pigwings (oerhammetjes) op de BBQ
24 uur lang gepekeld en vervolgens ingesmeerd met een heerlijke winterse specerijenrub
Moinkballs met Buikspek en Mozarella
Het beste van “Moo” and “Oink”, langzaam gegaard, afgegrild met een honing BBQ saus en een verrassing inside!
Hele Ossenhaas bereiden
In z’n geheel geroosterd en overgoten met Argentijnse Chimmichurri
Spare-ribs volgens de 3-2-1 methode
De lekkerste Iberico ribs in verschillende smaakvariantenRecept met video
Dry-aged Côte de Boeuf
Eersteklas côte de boeuf afgelakt met een smokey BBQ sausRecept met video
Huisgemaakte Glühwein