Low & Slow
Bekijk onze categorieën of scroll direct door naar beneden voor al onze recepten.
Aantal: 2
Spareribs van het Ibéricovarken
Slowcooked middels de 3-2-1 methodeRecept met videoSmoked Spareribs
Een well-sized sparerib volgens de 3-2-1 methode bereidt en afgelakt met een heerlijke BBQ saus.Recept met videoWarmgerookte Zalmzijde
Gerookt op hout van oude Whiskeybarrels tot een kern van 44℃ zodat de zalm heerlijk rosé en sappig blijftSmoked Chicken
Homemade gerookte kipPorchetta
Langzaam gegaard en gevuld met heerlijke Italiaanse kruiden – Very crispy skin!Spare-ribs volgens de 3-2-1 methode
De lekkerste Iberico ribs in verschillende smaakvariantenRecept met videoDaging Rendang
Heerlijk slowcooked Indo rundvlees uit de Dutch ovenCandied Bacon
The famous Pig “candy”Recept met videoBurnt Ends van buikspek (3-2-1 methode)
Waarschijnlijk de lekkerste bereiding van buikspek die er bestaat