Low & Slow
Bekijk onze categorieën of scroll direct door naar beneden voor al onze recepten.
Resultaten: 10
 - Iberico Spareribs maken op de BBQSlowcooked middels de 3-2-1 methodeRecept met video
 - Smoked Spareribs (Low & Slow)Een well-sized sparerib volgens de 3-2-1 methode bereidt en afgelakt met een heerlijke BBQ saus.Recept met video
 - Warmgerookte ZalmzijdeGerookt op hout van oude Whiskeybarrels tot een kern van 44℃ zodat de zalm heerlijk rosé en sappig blijft
 - Smoked ChickenHomemade gerookte kip
 - Porchetta van de BBQLangzaam gegaard en gevuld met heerlijke Italiaanse kruiden – Very crispy skin!
 - Spare-ribs volgens de 3-2-1 methodeDe lekkerste Iberico ribs in verschillende smaakvariantenRecept met video
 - Daging Rendang van de kamadoHeerlijk slowcooked Indo rundvlees uit de Dutch oven
 - Candied Bacon van de KamadoThe famous Pig “candy”Recept met video
 - Burnt Ends van buikspek (3-2-1 methode)Waarschijnlijk de lekkerste bereiding van buikspek die er bestaat