Tips & Tricks
Geen zin om te scrollen? Maak meteen een keuze in de lijst hieronder of bekijk al onze tips & tricks.
Resultaten: 31
Filters
Categorie
Tijd
Alle tips & tricks
Resultaten: 15

Wat voor type BBQ’s zijn er?
Ontdek welk type BBQ jouw gerechten optimaliseren en waarom dat niet altijd de duurste hoeft te zijn!
Zo krijg je perfecte grillstrepen op je vlees!
Die perfecte, donkerbruine strepen die je vlees eruit laten zien alsof het zo uit een BBQ-commercial komt… Hoe krijg je ze zelf voor elkaar?
Een beschermhoes voor je BBQ, is dat echt nodig?
Een hoes voor de BBQ is over het algemeen niet goedkoop, is het nodig om deze aan te schaffen?
De brandstof voor je kamado..
De grote vraag: welk houtskool kan je nou het beste gebruiken voor je Kamado?
Hoe maak je een Kamado schoon?
Een goed onderhouden BBQ zorgt niet alleen voor betere resultaten tijdens het grillen, maar verlengt ook de levensduur van je grill.
Je vlees (of groenten) goed op smaak brengen..
Het zijn juist de kleine details die zorgen voor een groot verschil.
Wanneer is je BBQ klaar om te grillen?
Een goed onderhouden BBQ zorgt niet alleen voor betere resultaten tijdens het grillen, maar verlengt ook de levensduur van je grill.
Wat voor accessoires heb je nodig bij de kamado?
Accessoires zijn essentieel voor het bereiden van jouw favoriete gerechten op de Kamado.
Hoe onderhoud je een gietijzer?
Een goed onderhouden BBQ zorgt niet alleen voor betere resultaten tijdens het grillen, maar verlengt ook de levensduur van je grill.
Hoe maak je zelf een goede dry rub?
Geen standaard potje uit de supermarkt, maar jouw eigen unieke droge kruidenmix? Leer het hier!
Wanneer weet je of de garing goed is?
De garing van vlees is essentieel voor het behalen van de perfecte smaak en textuur. Ontdek hoe jij kunt bepalen of je het goed doet!
Wat is het verschil tussen Low & Slow en Hot & Fast?
Wat gebeurt er met je vlees als je speelt met tijd en temperatuur… en welke techniek past het best bij jouw BBQ-stijl?