Kamado
Bekijk onze categorieën of scroll direct door naar beneden voor al onze recepten.
1 resultaat gevonden

Zelfgemaakte Hamburgers
“From cow to burger”….zelf je gehakt draaien, kruiden, vormen en grillen – create your own specialty
Iberico Spareribs maken op de BBQ
Slowcooked middels de 3-2-1 methodeRecept met video
Smoked Spareribs (Low & Slow)
Een well-sized sparerib volgens de 3-2-1 methode bereidt en afgelakt met een heerlijke BBQ saus.Recept met video
Gepofte Zoete Aardappel van de BBQ
Een zoete basis met zuurkool en een romige looksaus
Warmgerookte Zalmzijde
Gerookt op hout van oude Whiskeybarrels tot een kern van 44℃ zodat de zalm heerlijk rosé en sappig blijft
Tomahawk steak Dry-aged
Van de allerbeste kwaliteit, gebakken naar de keuze van je gastenRecept met video
Spicy moinkballs
Een echte zomerhit, maar dan met een pittige kick tegen de kou
Smoked Chicken
Homemade gerookte kip
Porchetta van de BBQ
Langzaam gegaard en gevuld met heerlijke Italiaanse kruiden – Very crispy skin!