Kamado
Bekijk onze categorieën of scroll direct door naar beneden voor al onze recepten.
Zelfgemaakte Hamburgers
“From cow to burger”….zelf je gehakt draaien, kruiden, vormen en grillen – create your own specialtyIberico Spareribs maken op de BBQ
Slowcooked middels de 3-2-1 methodeRecept met videoSmoked Spareribs (Low & Slow)
Een well-sized sparerib volgens de 3-2-1 methode bereidt en afgelakt met een heerlijke BBQ saus.Recept met videoGepofte Zoete Aardappel van de BBQ
Een zoete basis met zuurkool en een romige looksausWarmgerookte Zalmzijde
Gerookt op hout van oude Whiskeybarrels tot een kern van 44℃ zodat de zalm heerlijk rosé en sappig blijftTomahawk steak Dry-aged
Van de allerbeste kwaliteit, gebakken naar de keuze van je gastenRecept met videoSpicy moinkballs
Een echte zomerhit, maar dan met een pittige kick tegen de kouSmoked Chicken
Homemade gerookte kipPorchetta van de BBQ
Langzaam gegaard en gevuld met heerlijke Italiaanse kruiden – Very crispy skin!