Recepten: Per ingredient
Geen zin om te scrollen? Maak meteen een keuze in de lijst hieronder of bekijk al onze recepten.
Resultaten: 30
Filters
Per gerecht
Per thema
Per ingrediënt
Per BBQ
Tip van House of BBQ
Vegetarisch
Bereidingstijd
BBQ temperatuur
Kerntemperatuur
Direct of indirect
Aantal personen
Alle recepten
Resultaten: 30

Zelfgemaakte Hamburgers
“From cow to burger”….zelf je gehakt draaien, kruiden, vormen en grillen – create your own specialty
Iberico Spareribs maken op de BBQ
Slowcooked middels de 3-2-1 methodeRecept met video
Smoked Spareribs (Low & Slow)
Een well-sized sparerib volgens de 3-2-1 methode bereidt en afgelakt met een heerlijke BBQ saus.Recept met video
Gepofte Zoete Aardappel van de BBQ
Een zoete basis met zuurkool en een romige looksaus
Warmgerookte Zalmzijde
Gerookt op hout van oude Whiskeybarrels tot een kern van 44℃ zodat de zalm heerlijk rosé en sappig blijft
Tomahawk steak Dry-aged
Van de allerbeste kwaliteit, gebakken naar de keuze van je gastenRecept met video
Spicy moinkballs
Een echte zomerhit, maar dan met een pittige kick tegen de kou
Smoked Chicken
Homemade gerookte kip
Porchetta van de BBQ
Langzaam gegaard en gevuld met heerlijke Italiaanse kruiden – Very crispy skin!
Pickled Veggies
Homemade tafelzuur
Picanha met ChimmiChurri
Langzaam gegaard en op hoge temperatuur afgegrild
Oosterse Pulled Chicken van de BBQ
Pulled ketjap chicken met gemarineerde uien en een heerlijk briochebolletje
Oerhollandse Aardappelsalade uit de Dutch Oven
Lekker fris en zoutig door het toevoegen van griekse yoghurt en uitgebakken spekblokjes
Pigwings (oerhammetjes) op de BBQ
24 uur lang gepekeld en vervolgens ingesmeerd met een heerlijke winterse specerijenrub
Moinkballs met Buikspek en Mozarella
Het beste van “Moo” and “Oink”, langzaam gegaard, afgegrild met een honing BBQ saus en een verrassing inside!
Hele Ossenhaas bereiden
In z’n geheel geroosterd en overgoten met Argentijnse Chimmichurri